Carnati, salamuri si leber

Carnati, salamuri si leber
Producător: Editura M.A.S.T.
Cod produs: 6030
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 16,00Lei
Fără TVA: 15,24Lei
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs
0 opinii  0 opinii  |  Vă rugăm să vă autentificați pentru a lăsa opinie

Metode profesioniste de producere a carnatilor, salamurilor si leberului.

Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie: cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate, indrumari practice si retete testate pentru carnati, salamuri si leber cu o nota speciala!

  • Ghid pas cu pas
  • Sfaturi profesioniste de la macelarie
  • Retete clasice si noi.
  • Capitol pentru calcularea costurilor

Franz Dopller - Maestru macelar si pedagog, cu cursuri la Hohere Bundeslehr-und Forschungsanstalt Francisco Josephinum din Wieselburg, si pasionat producator si reinventator de carnati.  

Cuprins :

  • Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri
  • Prelungirea duratei de viata a mezelurilor
  • Bruhwurst (carnati opariti)
  • Retete de Bratwursti opariti
  • Retete de Fleischwurst oparit sau prajit
  • Dauerwurst si Rohwurst
  • Retete de Rohwurst
  • Blutwursti si Rotwurst
  • Retete de Blutwurst si Rotwurst
  • Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
  • Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)
  • Siilzwurst (toba si piftie)
  • Reteta de Siilzwurst 
  • Pastete, pate si rulada
  • Retete de Pastete
  • Calculul costurilor

Anul aparitiei: 2009
Nr. pagini: 142

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați pentru a lăsa opinie
Etichete: carnati, salam, leber

Agro Shop © 2018 - Toate drepturile rezervate
Realizat de WebDez