Conservarea cărnii

Conservarea cărnii
Producător: Editura M.A.S.T.
Cod produs: 6042
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 21,00Lei
Fără TVA: 20,00Lei
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist
Compară produs
0 opinii  0 opinii  |  Vă rugăm să vă autentificați pentru a lăsa opinie

Din cuprins:

- informatii teoretice si fundamentale 

- galeata cu untura: untura de porc si jumari, rillons, carne tocata

- confits si enchaud din porc, gasca, rata, iepure, gaina

- "Le pate" si alte pastete din ficat, dar si diferite pastete din vanat,

- umplutura de carnati la borcan: carnati din ficat, in sange si Mettwurst

- diverse produse de carmangerie la borcan si paste rafinate: Bratwurst in borcan, Jausenfleisch

- corned beef, salt beef si pressed beef

- aspic, piftie si alte asemenea: umplutura de carnat in piftie, carne cu sos marinat.

Spune-ţi opinia

Vă rugăm să vă autentificați pentru a lăsa opinie
Etichete: carne, conservare

Agro Shop © 2017 - Toate drepturile rezervate
Realizat de WebDez